Pilkemaster EVO

Kuvateksti

Pilkemaster EVO on tarpeitasi vastaava klapikone!

 Pilkemaster Evo on toisen sukupolven pilkekone, jonka hyvän muotoilun ja joustavan tuoterakenteen ansiosta voit rakentaa juuri tarpeitasi vastaavan pilkekoneen. Mikäli vaatimuksesi konetta kohti käytön myötä kasvavat, voit milloin tahansa lisätä siihen uusia ominaisuuksia. Pilkemaster Evon runko on rakennettu siten, että voit säätää koneen juuri mittojasi vastaavalle korkeudelle. Käyttökahva ja syöttöpöytä ovat tällöin ergonomisesti oikealla korkeudella, jolloin ne eivät rasita kättäsi eivätkä kehoasi. Samalla kevyellä liikkeellä liikutat puuta syöttöpöydällä ja katkaiset sen kevyesti ja hiljaisesti automaattisesti voideltavalla ketjusahalla. Ketjusahan ainutlaatuisen, patentoidun rakenteen ansiosta ketjunopeus on suuri ja katkaisuliike ylivoimaisen kevyt ja nopea. Erityistä huomiota Pilkemaster Evossa on käytetty käyttäjän turvallisuuden parantamiseksi. Koneen käyttökahva on suojattu niin, ettei sitä voi käyttää kuin käyttöpaikalta, jolloin käyttäjä ei ulotu sahaan eikä halkaisuun. Halkaisu tapahtuu Pilkemaster Evossa ilman pakkolaukaisua ja ketjusaha pyörii vain sahatessa. Kuljettimen turvallisuus niin korville kuin käyttäjälle on saatu miellyttäväksi. Pilkemaster Evon rakenne onkin voitu tehdä ilmavaksi ja avoimeksi samalla käyttäjän turvallisuutta lisäten! 

Lisävarusteita klapikoneeseen

Pilkemaster Evo 36 mallissa hydraulinen halkaisuvoima ja nopeus säätyvät automaattisesti kahdesta aina kahdeksaan (2-8) tonniin puun koon ja kovuuden mukaan. Kummassakin mallissa voit halkaisuteräksi valita tarpeittesi mukaan joko kahteen/neljään tai kahteen/kuuteen osaan halkaisevan terän. Ainutlaatuisen halkaisun ansiosta voit sahata pienempiä puita useita kerralla ja halkaista ne vain yhdellä työnnöllä. Halkaisuterän korkeutta säädät helposti käyttäjän paikalta käsin. Roskat ja puunsäleet valuvat maahan halkaisukourun avoimen rakenteen ansiosta.


Täysin uuden patentoidun rakenteen ansioista Pilkemaster Evon kuljetin on hiljainen käytössä ja helppo asettaa työ- ja kuljetusasentoon. Pitkä 4,0 metrinen kuljetin on sivusuunnassa kääntyvä ja voit tehdä klapeja konetta siirtämättä esimerkiksi kolmeen isoon säkkiin. Pilkemaster Evon voimanlähteenä voit valintasi mukaan käyttää perinteistä traktoria, polttomoottoria tai sähkömoottoria. Halutessasi koneeseen voidaan asentaa voimanlähteeksi traktorikäytön lisäksi polttomoottori tai sähkömoottori heti uutena tai asentaa ne jälkikäteen tarpeen mukaan. Koneessa on taittuva kuljetin, joten se kulkee traktorin perässä kevyesti. Lisäksi taittuva aisa helpottaa kuljettamista. Lisävarusteena saatavalla kuljetusalustalla kone siirtyy helposti myös henkilöauton perässä. Kuljetusalustan voit lisätä myös käytettyyn Pilkemaster koneeseen. Pilkemaster Evoon on mahdollista asentaa patentoitu hydraulinen voimakas puunnostaja, joka nostaa isoimmatkin puut kasasta syöttöpöydälle säästäen selkääsi ja käsiäsi.
Valmistajan linkki: www.agromaster.fi

Pilkemaster EVO 30

Pilkemaster EVO 36

Kuvateksti

Kuvateksti

Kuvateksti

Kuvateksti

Kuvateksti

Pilkemaster SMART 1 & 2

Helppoa ja mukavaa klapintekoa.Smart kytketään piekuormaajaan,traktoriin,kaivinkoneeseen tai vastaavaan laitteeseen.

Kuvateksti

Kuvateksti