Kuvateksti

iDig kaivuavustusjärjestelmä edustaa uutta ajattelua markkinoilla. Perusajatuksena on yksinkertaisuus ja kustannustehokkuus. Langattomien antureiden ja helposti asennettavien ohjainlaitteiden ansiosta iDig:in asennus kalibrointeineen kestää vain n. tunnin. Pikakiinnitteisten antureiden ja ohjainlaitteiden siirto koneesta toiseen kestää vain 10 minuuttia. Voit siis käyttää yhtä laitteistoa useassa koneessa, helposti ja vaivattomasti!

Kuvateksti

Ohjainlaitevaihtoehtoja on kaksi - Classic ja Touch. Nimensä mukaisesti Touch-järjestelmä on varustettu suurella kosketusnäytöllä. Perusominaisuudet ovat molemmissa järjestelmissä samat, mutta Touch-järjestelmään saa useita työtä helpottavia lisäominaisuuksia.

Kuvateksti

Molemmissa järjestelmissä on helposti seurattava LED-näyttö. Kun LED-valot palavat vihreänä kauhan huuli on halutussa kaivusyvyydessä. Myös kallistuksia tai tietyn pituista kaivantoa tehdessä ledit kertovat kauhan oikean aseman.

Kuvateksti

Anturit latautuvat aurinkokennoilla - erillistä latausta ei tarvita. Anturit voidaan kiinnittää puomistoon "miten vain", tarkkoja mittauksia tai antureiden asemointia ei tarvita. Tieto antureilta ohjainyksikölle siirtyy radiolähettimien avulla. Nerokkaan pikakiinnityksen ansiosta antureiden kiinnitys ja irroitus on todella nopeaa!

Kuvateksti

Kaikki laitteiston asennuksessa, kalibroinnissa ja  käytössä tarvittavat komponentit on pakattu lujaan pakkiin. Pakki mukaan ja kaivamaan!

Esitteet

Videot